Bali - Seminyak & Canggu

Seminyak 8 - 10 April

Canggu   10 - 12 April


Vi har nu bytt ut sandstränderna i Filippinerna till hotell med pool i Bali! Det är sån kontrast att komma från Filippinerna med låg standard , sjabbiga rum, rätt dålig mat till Bali där vi för samma peng får ett fyrstjärnigt hotell med pool och maten här ska vi inte ens tala om! Dock är Filippinernas sandstränder och miljö svårslaget!

Vi började med två nätter i Seminyak där vi började med en heldag på Asiens största vattenpark, Waterbom. Inträdet kostade ungefär 320kr vilket är mycket pengar för en backpacker, men vi tyckte att det var värt det efter att nästan bara ha badat i saltvatten senaste månaderna. Jag kände mig som ett barn på nytt när vi åkte alla rutschkanor. På kvällen sen tog jag en god köttbit med sås, något som har vart efterlängtat. Maten här i Bali är helt underbar, dem har så många fina caféer där dem serverar smoothie bowls, avokadomackor och annat gott! Sånt som knappt har funnits i dem andra länderna! Smoothie bowlsen är inte bara goda utan även tilltalande för ögat! Caféet Kynd har hittills den godaste smoothie bowlen jag ätit! 

Vi åkte sedan vidare till Canggu där vi besökte fler mysiga caféer. Vi besökte även Potato Head Beach Club, vilket är ett finare ställe där man får lov att spendera en viss summa pengar för att få en solbädd vid poolen, men det var inte så svårt när priserna var rätt saftiga för mat och dryck. Men det var en mysig eftermiddag. Det finns också så många mysiga butiker, dem ligger helt klart steget före tex Filippinerna när det kommer till mode och inredning. Fast i vissa butiker är priserna nästan som i Sverige, inte alls så billigt alltså. Men det är mysigt att strosa runt i butikerna på kvällen.

  • Nära Hedlundsgatan , Eskilstuna

Gillar

Kommentarer