Ett regnigt Magnetic Island - Australien

28 Feb - 2 Mar

Efter att vi sovit en natt i Arlie Beach efter Whitesundays åkte vi vidare till ön Magnetic Island.

När vi kom till Magnetic Island så vräkte det verkligen ner. Den kvällen gick jag och la mig tidigt, jag sov nästan 12h haha. Men det var välbehövligt, under dem här tre månader så har jag bara sovit till längre än klockan tio ungefär två gånger.
Dagen därefter var egentligen tanken att vi skulle hyra så kallade Barbie Bilar, det är små rosa bilar som alltså ser ut som en Barbie bil, men pga vädret så hyrde ingen av firmorna ut bilar. Vi fick istället ta bussen och åka till Forts Walk, där det är vanligt att se Koalor. Vi lyckades se fyra stycken Koalor som satt och sov i träden, så söta! Vi hade ändå tur med vädret när vi gick där, det bara kom en kort liten skur.

Dagen där efter tog vi bussen igen och åkte till ett ställe där man kan mata Wallabies, Wallabies är en mindre art av känguru, så söta! När vi var klara med det tog vi färjan över till Townsville där vi sov en natt på Rambutan Hostel, som ska vara ett av världens bästa hostel. Och ja hostlet likna mycket mer ett jätte fint hotell än ett hostel, iallafall i alla allmänna utrymmen. Rummen var dock ett av dem minsta som vi har bott i. En natt känns dock ganska onödigt att ta, då det bara känns stressigt alls, du hinner inte göra något. Men efter det väntade vår sista nattbuss i Australien som tog oss ända upp till Carins som är vårt sista stopp i Australien.

  • Nära Coron, Filippinerna

Gillar

Kommentarer