Full Moon Party, Koh Phangan

Vi har alltså lämnat fina Koh Kood och befinner oss just nu på Koh Phangan för Full Moon Partyt som var igår.

Kan börja med att säga att det verkligen är skit väder här! Det har spöregnat alla tre dagar vi har vart här, men det beror på att det fortfarande är regnperiod här på östra sidan av Thailand. Tänk er det värsta regn som ni har sett i Sverige, plus att det är värre än det också, så sjukt!

Men vi är här på Koh Phangan för just Full Moon Partyt som är här en gång i månaden när det är fullmåne. Och det var så värt dem här regniga dagarna, för det var sån sjuk upplevelse!

Vi började dagen med att vara i bungalowen större delen av dagen för det verkligen spö regna nästan hela dagen. Vi lämnade i princip bara bungalowen för att äta och köpa linne och neonfärg till partyt. En rolig del av Full Moon Partyt är att man målar sig med neonfärg. Jag och Ellinor tänkte att det skulle gå rätt snabbt att måla sig, men för er som känner mig så är jag inte den snabbaste på att fixa mig, och ja vi målade nog oss i 2h ungefär haha, dumma som vi var så köpte vi bara en pensel. Men det var riktigt roligt att få måla lite.
När vi hade fixat klart oss så gick vi ner till stranden där festen var i full gång, som tur var så hade det slutat regna också. Det var så sjukt mycket folk på den ändå relativt stora stranden. Vi hade sån rolig kväll, det var bra musik, massa härligt folk och det är bara sån härlig stämning!
OMG förresten, så sjukt att dem hade brinnande hopprep som folk hoppade över, sen bytte dem också till en brinnande cirkel som fulla människor hoppade igenom. Det lär ha vart många som vakna idag och har lite mindre hår på kroppen haha.
Det regnade inte en enda droppe på hela kvällen/morgonen, sån tur vi hade, sen trillade vi in i bungalowen sex på morgonen. Bästa kvällen på länge!

Imorgon ska vi åka båt över till Koh Tao som är en lite mindre ö som ligger bredvid den vi är på nu. Dock är vi väldigt oroliga för båtturen pga att det är så dåligt väder här.
Vi har hört många skräckhistorier där nästan alla på båten spyr för att det är så vågigt. Dem delar ut spypåsar till alla som kliver på båten när det är dåligt väder ute.
Men vi har letat för att bokat biljett på den största båten som finns, så förhoppningsvis så slipper vi spy imorgon haha.


  • Nära Surat Thani , Thailand

Gillar

Kommentarer