Hejdå Sverige!

Igår stod hela min älskade familj och vinka av mig på flygplatsen. Kommer sakna alla så mycket, även alla mina fina vänner, men det är så svårt att förstå att jag ska vara borta i över fem månader. Hur säger man ens hejdå på ett bra sätt när man ska vara borta så länge?
Fast jag kommer träffa både mamma, pappa och syster om några veckor så det är skönt.

Nu ett dygn senare så sitter jag och Ellinor och har precis ätit upp vår första Pad Thai på Koh Chang i Thailand. Men det har varit en tuff resa för att oss hit, i 24h har vi alltså vart på resande fot och ändå har vi inte tagit oss till vårt hotell på Koh Kood som vi hade bokat. Flyget gick väldigt smidigt med inga förseningar, dock väntade en längre bussresa än vad vi hade tänkt oss som resulterade i att vi inte hann med sista färjan till Koh Kood. Vi har istället tagit in på ett hotellrum här på Koh Chang för 100kr/natten per person och tar färjan över imorgon bitti till Koh Kood. 

Juste, ni ska bara veta hur svårt det var att packa ryggsäcken! Jag vet redan nu att jag egentligen har för mycket saker med mig, men jag tänker att jag kanske kan lämna något klädesplagg till mina föräldrar som dem sen kan ta med sig.
Slutade med att den stora ryggsäcken väger 12 kg, och sen väger mitt handbagage några kilo.

  • Thailand
  • Nära Ko Chang, Trat, Thailand

Gillar

Kommentarer