Koh Lipe - En pärla i södra Thailand

Koh Lipe säger jag bara, vilken underbar ö. Vi spenderade våra sista dagar i Thailand på Koh Lipe. Det blev totalt 6 nätter här och vi hann inte tröttna även fast det är en väldigt liten ö där du kan gå överallt. Ön ligger så långt söderut du kan komma i Thailand, den ligger bara en timme med båt från Malaysia.
Det är en sjukt mysig ö med en helt annan atmosfär än tex. Ao Nang, Koh Tao, mycket mer chill stämning.

Ön brukar även kallas för Thailands Maldiverna, och ja, ön är riktig fin! Pulvervita stränder och turkost vatten. Alla dem tre stränder Sunrise Beach, Sunset Beach och Pattaya Beach är fina på sina olika sätt. Vi hängde nästan alla dagar på Sunrise Beach som även alla bilder förutom dem två sista är ifrån.

På Koh Lipe så har det bara vart lugna dagar, man kommer nästan in i en liten vardag.
Byta om till bikini och smörja in sig på morgonen, sen gå till 7eleven för att köpa toast och yoghurt. Därefter gå till stranden och äta frukosten och sen hänga där till eftermiddagen för att sedan gå tillbaka till hotellet och göra iordning sig för middag, och efter middag har jag alltid köpt kokos glass, så gott!

Nu däremot så ligger jag i sängen på vårt hotellrum i Kuala Lumpur, Malaysia.
Vi tog idag båten från Koh Lipe till den Malaysiska ön Langkawi och därifrån flög vi sedan till KL. Det här är bara ett kort stopp innan vi imorgon förmiddag ska flyga vidare till Kambodja. Vi får sen se om vi hinner med färjan över till ön Koh Rong.

  • Thailand
  • Nära Kuala Lumpur, Malaysia

Gillar

Kommentarer

BeaEkelund
BeaEkelund,
Gud så fint!❤️⬇️
nouw.com/beaekelund