Koh Tao


Vi befinner oss just nu på Koh Tao, vi överlevde alltså båtturen från Koh Phangan till Koh Tao och ingen av oss spydde. Det var dock höga vågar och en tjej bredvid oss fick användning av spypåsarna som delades ut på båten.

En hel vecka har vi nu spenderat på Koh Tao och det har vart en väldigt händelserik vecka till skillnad mot lugna Koh Kood.

En av anledningarna till att vi åkte till just Koh Tao beror på att dem är världskända för alla dykcenter som finns på ön, dem har även näst billigast dykcertifikat i världen.

Jag tänkte att jag iallafall skulle försöka att ta dykcertifikat men dock slutade det med att jag avbröt utbildningen under tredje dagen. Det var så sjukt läskigt! Men jag tänkte berätta mer om just det i ett senare inlägg.

Vi har sett så fina solnedgångar här på Koh Tao, på tidigare ställen så har det vart alldeles för molnigt.
Vi har suttit på stranden varje kväll och ätit god mat samtidigt som vi kollat på eldshower som dem har här varje kväll. Så mysigt!

Imorgon åker vi vidare till Krabi och Ao Nang där vi kommer vara i ungefär fyra dagar. Vi åker halv nio på morgonen och beräknas komma dit kl17, en heldag resande alltså.

  • Thailand
  • Nära Surat Thani , Thailand

Gillar

Kommentarer

erikssonmatilda_
erikssonmatilda_,
Åhh vad fint!😍
nouw.com/erikssonmatilda_