Reskompisar

Den 26 november lyfter flyget mot Bangkok. Jag kommer starta detta äventyr med en tjej som heter Ellinor som jag bara har träffat två gånger, vi hittade varandra på en sida där folk söker resekompisar.

Det var bara några dagar efter första gången vi sågs som vi bokade två enkelbiljetter till Thailand. När man tänker efter så är det egentligen sjukt att jag bokade en flygbiljett med en helt främmande människa som jag bara hade träffat en gång. Men allting kändes så rätt, jag har faktiskt inte tvekat en sekund sen dess på att Ellinor inte är rätt resekompis. Allting klickade så bra mellan oss, vi ville åka samma tid på året, vara borta lika länge, åka till samma länder, göra liknande aktiviteter och hon är dessutom en så snäll och härlig person.
Det blir dessutom bättre, för efter ungefär åtta veckor på resande fot så kommer min kompis Felicia ned och gör oss sällskap. Jag har känt Felicia sedan trean på lågstadiet och jag är så glad att jag kommer kunna dela dessa minnen med henne.

Det är alltså bara 6,5 vecka kvar tills vi åker. Tanken är att vi ska vara borta ungefär 5 månader, jag tror inte själv att jag har fattat hur länge jag kommer vara på resande fot.

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer