Sista dagen på Koh Kood

Idag är sista dagen på Koh Kood, men tänkte börja med att berätta om gårdagen. Igår var det molnigt exakt hela dagen men vi låg på stranden ändå, gungade på den fina gungan som finns på stranden och passade på att ta vår första massage när det ändå var dåligt väder. Det var såå skönt med massage! Det blir inte sista gången på den här resan! Jag åt även min första rätt som inte var thaimat tog en clubsandwich. Tycker jag har varit duktig som ätit thaimat iallafall dem tre första dagarna här haha. Förra gången jag var i Thailand så åt jag varannan rätt thaimat och sen typ pommes eller pizza. Men ska försöka vara bättre på den här resan med att äta den inhemska maten. Men har ätit några riktigt goda Padthai rätter hittills, min favorit såhär långt!


Idag vaknade vi till sol däremot, och som vi har längtat, nu i början när man är vitare än sanden så vill man gärna att det ska vara lite sol ute.

Vi passade på att hyra en moped den här dagen då det ska vara relativt lugnt med trafik här. Vi hyrde en tillsammans där jag skjutsade Ellinor på. Vi åkte till en strand lite längre bort bara, kändes som att det var rätt lagom första bit att köra då trafiken här är rätt läskig. Men det gick bra och det var faktiskt riktigt roligt!

Hela dagen låg vi på stranden, eller vi låg faktiskt mest i havet och guppa, både jag och Ellinor älskar att bada! Det fanns även några super fina palmer som vi passade på att ta några bilder på.

Imorgon åker vi tidigt på morgonen till Bangkok.

  • Thailand
  • Nära Ko Kut District, Trat, Thailand

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,
Åh va fina bilder!
nouw.com/amandadellien
Minbackpackingresa
Minbackpackingresa,
Åh tack vad snällt ☺️
nouw.com/minbackpackingresa