Surfers Paradise, Gold Coast - Australien


12 - 15 FEB

I Surfers Paradise bodde vi tre nätter hos några vänner hos Ellinor, som verkligen var världens snällaste. Det var skönt att inte behöva bo på ett hostel och dela rum med massa andra personer. Nu hade vi egna rum, en pool och vi var ofta ensamma hemma i huset. Vi trivdes väldigt bra där!

Båda dagarna fick vi även låna deras ena bil för att kunna åka till stranden. Första dagen åkte vi till en strand som låg inne i en kanal, det var så skönt då det inte var några stora vågor. Det var även väldigt grund på vissa ställen så man kunde ligga i vattnet men samtidigt sola. Det var verkligen helt underbart eftersom jag har jätte svårt att ligga still och sola på land för jag jämt tycker det blir för varmt. Slutade såklart med att jag brände mig.

Andra dagen åkte vi till stan för att åka upp i Q1 tower. Byggnaden är 221 meter hög och har ett observationsdäck på 77 våningen med 360grader utsikt över Surfers Paradise. Rätt mäktig utsikt måste jag säga, vi åt även en god lunch där uppe. När vi kändes oss klara gick vi ner till stranden och la oss nedanför alla skyskrapor för att sola en liten stund innan solen gick ner bakom byggnaderna.

Dagen efter tog vi greyhound bussen till Brisebane för att sova där en natt, jag har inga bilder från staden då jag inte gjorde något speciellt där. Hade kunnat hoppa över Brisebane. Men sen tog vi bussen igen för att åka vidare till Noosa som blir i ett annat inlägg.

  • Australien
  • Nära Cairns QLD, Australien

Gillar

Kommentarer