Syskonkärlek

Idag kom min kära syster och hennes kille till Koh Lipe, så mysigt! Dock åker jag och Ellinor vidare redan imorgon så vi hann bara ses idag. Tråkigt för jag hade gärna umgåtts några fler dagar med dem, för vi hann ju faktiskt inte ena börja bråka haha. Men tanken var att dem egentligen skulle komma igår men dem hann inte med båten från Phuket till Koh Lipe, dem är här i två veckor för lite semester.

Vi försökte utnyttja tiden så väl vi kunde. Vi myste ett tag på stranden sen åt vi god middag och efter det gick vi till en mysig bar och beställde några drinkar och spelade kort.

Det är förresten nästan första gången på resan som jag känner mig lite brun haha. Sophia är en väldigt bra person att jämföra sig med om man vill känna sig brun, speciellt när hon inte har sett solen på ett tag. Söta Sophia som knappt kan bli brun även om hon är borta en längre tid i värmen.

Sjukt att jag inte kommer träffa henne på 4-5 månader nu. Även om det bara blev en halvdag som jag fick se henne så känns det så mycket bättre än inget alls! 

  • Thailand
  • Nära Mueang Satun District, Satun, Thailand

Gillar

Kommentarer