Tao Expedition - Filippinerna


20 - 24 Mars

Bland det bästa jag har gjort på hela resan är helt klart Tao Expedition! Helt faktiskt upplevelse!
I fem dagar åkte vi båt från El Nido upp till Coron. Vi tre och 18st andra turister hade Palawans största båt för oss själva. På dagarna åkte vi båt och stannade till på magiska platser där vi sola, bada, spela pingis och drack drinkar, det bästa av det allt var att vi var helt själva, inga andra turister!
På eftermiddagarna la vi till vid våra nya camp för natten, vi hade alltså fyra olika camp. Vi bodde på paradis öar som vi hade för oss själva, super fina stränder och små mysiga hyddor som vi sov i. Ingen elektricitet eller rinnande vatten. Varje kväll fick vi så kallad ”jungeljuice” innan middagen, rom och annansjuice. Vi hade även bästa besättningen som lagade supergod mat och hjälpte till med allt!
Bland det bästa med hela resan var att det är nog enda gången på hela resan som jag har kunnat slappnat av helt och tagit det lugnt. Det finns inga tider, frågar du besättningen vilken tid vi är framme på campet så svarar dem tex innan eller efter middag. På morgonen är det ingen som ställer klockan, alla vaknar av sig själva, vi äter frukost när alla är där osv. Ingen stress alls! Så skönt!
Den här upplevelsen är rätt dyr men den är värd varenda krona. Allt ingår dessutom! Det är om man vill ha mer dricka som man får köpa till. Men du får alltid dricka till alla måltider och en drink varje kväll!
Om du åker till Filippinerna så är det här ett MÅSTE! Man får verkligen se ”riktiga” Filippinerna! Paradisöar som du inte trodde fanns, och inga platser där det är en massa andra turister.
Finns inget alls att klaga på under dessa fem underbara dagar!

  • Filippinerna
  • Nära Kuala Lumpur, Malaysia

Gillar

Kommentarer