Ubud - Risterasser och Jungle Fish

12 - 15 April

Första heldagen i Ubud hyrde vi en taxi för en heldag, vi började med att åka till Bali Swing, där vi betalade ungefär 100kr för att få gunga på flera olika gungor och då ingick även lunch. Dock var det lång kö till alla gungor så vi orkade bara gunga några gånger vardera.
Därefter åkte vi vidare till Tegalalang risterass, det känns som ett måste att besöka risterasser när man är i Ubud. Det var så grönt och fint!

Andra dagen åkte vi till Jungle Fish som ligger lite utanför själva staden, det är ett hotell som har en fin infinitiv pool med härlig djungel runtomkring. Vi betalde ca 90kr för inträde och det var verkligen helt underbart att få spendera dagen där och bara ta det lugnt! Jag älskade poolen! Den hade en del där man kunde ligga i vattnet med bara halva kroppen, alltså bästa sättet för mig som inte klarar av att ligga på en solbädd i mer än fem minuter innan det blir för varmt! Nu kunde jag ligga och sola samtidigt som jag låg i vattnet och svalkade mig, bästa kombinationen!! Resulterade såklart också i att jag brände mig haha. Om ni åker till Ubud så rekommenderar jag er att åka dit för en avkopplande dag!

  • Bali
  • Nära Hedlundsgatan , Eskilstuna

Gillar

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Wauw!! Ser ud som jeg husker det— simpelthen såå smukt 😍 vil tilbage 🌍✈️🏝
nouw.com/rejseguideafguld
Anngelic
Anngelic,
Oj wow, den där gungan ser sjukt läskig ut! 😃
//Ann
nouw.com/anngelic